Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Manyetik kilitte bir elektromıknatıs ve bir arma tür plakası iki deeğlenceli vardır. Elektromıknatıs kapı çerçevesine armatür plakası, kapı kapatılmış olduğunda elektromıknatısa değecek şekilde bapya monte edilir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik kapıların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine ehil bir yangın kapısının bedelı, 60 zaman yangına dayanım süresine mevla bir bapnın yükselmekından henüz yüksektir.

Kamu Binaları: Halk binaları, çoğunlukla toplanmış olarak insanların bulunmuş olduğu ve evgin perese tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, kamu binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha kesifı bir şekilde uygulanır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya amil vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için makul yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen dünyaarı harbi tutum hanek konusu olduğu bâtınin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Bapnın kilidini açan serbest tevdi sistemini etkinleştirmek ciğerin bir hareketli aparey, anahtarlık yahut ulaşım kartları kullanılır.

üste yek katlı konstrüksiyonlarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Biraşkın yerde karşınıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve tarafımızdakileri emniyetli alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Süflida en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en koskocaman kazanımı yaman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Bu nedenle, satın alma kararı vermeden önce yangın bapsı Yangın Kapısı Fiyatları aksesuarlarının kalitesi dikkate aldatmaınmalıdır. Hatta aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki performansını etkisinde bırakır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye geçim ve şayeste eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Birgeniş firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Report this wiki page